Lucian Freud: A Self Portrait

Lucian Freud: A Self Portrait In de serie Exhibition on screen | Lucian Freud

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filmticket - Normaal Rolstoelplaats
€ 9,50

David Bickerstaff
80 min.

Vanuit de Royal Academy of Arts in Londen zien we een tentoonstelling met meer dan 50 schilderijen, prenten en tekeningen waarin de moderne meester Lucian Freud, zijn standvastige blik op zichzelf heeft gevestigd. Al bijna zeven decennia (1939-2003) geven zijn zelfportretten een fascinerend inzicht in zijn psyche en ontwikkeling als schilder. Al met al vertegenwoordigen zijn portretten een opwindend onderzoek naar de dynamiek van veroudering en het proces van zelfexpressie.

 

-------------

“Freud schilderde een menselijke waarheid die niemand wil zien en daarom is zijn lelijkheid zo verdomd mooi." - ★★★★★ TimeOut

“Regisseur David Bickerstaff is een routinier binnen de reeks Exhibition on Screen. De afgelopen vijf jaar leverde hij zelfs meerdere films per jaar af. Die geoefendheid is af te lezen aan deze productie.” - ★★★ Cineville

"Een titaan van de Britse kunst."  - ★★★ The Guardian 

______________________

EXHIBITION ON SCREEN

De beste exposities van over de hele wereld bekijken vanuit je bioscoopstoel Altijd al de werken van Leonardo Da Vinci, Gaugain of Frida Kahlo van dichtbij willen zien? Vanaf februari 2020 nemen we je mee naar de grootste exposities ter wereld en zie je deze meesterwerken in close-up vanuit je bioscoopstoel.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de entree van GIGANT vragen om een duo-seat kaartje. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Lucian Freud: A Self Portrait

Tijden & Tickets

maandag 13 juli
dinsdag 14 juli
zondag 19 juli