Love Sarah

Love Sarah Britse feelgood film over rouw, vriendschap en heel veel taart

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filmticket - Vrijwilligers
€ 0,00

Eliza Schroeder
99 min.

Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

 

--------------

“Charmante film.” - ★★★ AD

 “Voor liefhebbers van goedaardige Britse pattiseriedrama’s." - ★★★ Trouw

"Prachtige baksels die de kijker meteen doen watertanden.” - ★★★ TV Krant

“Beminnelijk Notting Hill drama.” - ★★★ The Guardian

“Actrice Celia Imrie is een genot om naar te kijken.” - ★★ Volkskrant

"Love Sarah is een Britse hartverwarmer." - Parool 

“Pastry porn en feelgood vibes – de zoetheid van Love Sarah blijft langer hangen dan je zou verwachten.” - TimeOut  

“Dat eten verbindt, zagen we al in de culinaire klassiekers als Big Night, Chocolat en Ratatouille. Ook het feel gooddrama Love Sarah poogt met de heerlijkste lekkernijen mensen en culturen bij elkaar te brengen.” - Telegraaf

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kun je samen met je partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal zijn er een aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als je twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat je recht hebt op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Love Sarah
Love Sarah

Tijden & Tickets

dinsdag 29 september