Little Women

Little Women Verfilming van de beroemde klassieker van Louisa May Alcott met een sterrencast van o.a. Maryl Streep, Laura Dern, Emma Watson Saoirse Ronan

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Greta Gerwig
135 min.

De vier tienermeisjes Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh) wonen in het Massachusetts. Het is rond 1860 en de Amerikaanse burgeroorlog is zo goed als afgelopen. Moeder Marmee (Laura Dern) en tante March (Meryl Streep) hebben hun handen vol aan de meiden maar drukken ze vooral op het hart om de juiste man te vinden en te trouwen. Met name voor Jo is dit een zware opgave, want ondanks dat de knappe buurman ‘Laurie’, (Timothée Chalamet) duidelijk een oogje op haar heeft wil ze haar dromen om schrijfster te worden niet opzij zetten om het ideaal van haar moeder te gaan leven.

Little Women ontving een Oscar voor het beste kostuumontwerp! 

 

--------------

“Cinematografie, kostuums, de sets en de muziek van Alexandre Desplat: het is allemaal goud waard. Little Women is hartverwarmend, meeslepend en onvergetelijk.” - ★★★★★ Cinemagazine

"Juist als het korset van Little Women te benauwend dreigt te worden breekt de film eruit los." - ★★★★ Volkskrant 

“Intelligente, sterke nieuwe bewerking.” - ★★★★ NRC

“Geeft eigen draai aan wereldberoemd verhaal.” - ★★★★ VPRO Cinema

“Gerwig laat het boek dat al vele malen eerder werd bewerkt (voor bioscoop, televisie en theater) ook stevig doorklinken in onze tijd.” - ★★★ Trouw 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de entree van GIGANT vragen om een duo-seat kaartje. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Little Women
Little Women
Little Women
Little Women

Tijden & Tickets