Les plus belles années d'une vie

Les plus belles années d'une vie Het verhaal na Un homme et une femme van Claude Lelouch

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Claude Lelouch
90 min.

Ze kenden elkaar lang geleden: een man en een vrouw wiens prachtige en onverwachte romance ontroerde in Un Homme et Une Femme, de inmiddels iconische film die onze kijk op liefde voor altijd veranderde. Maar nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn. Anne en Jean-Louis ontmoeten elkaar weer en hun verhaal gaat verder waar het stopte, vijftig jaar eerder…

 

--------------

“Sympathiek vervolg op klassieker.” - ★★★★ VPRO Cinema

“Dat Lelouch Trintignant warm wist te maken voor een vervolg op een van zijn mooiste films, is het grootste geschenk van Les plus belles années d’une vie.” - ★★★ Volkskrant

“Toont de onuitwisbare indruk van onaf­gemaakte verhalen.” - Parool

“Bitterzoete nostalgiereis die ontroert.” - Filmkrant

"De mooiste liefdesfilm aller tijden." - AD 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de entree van GIGANT vragen om een duo-seat kaartje. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Les plus belles années d'une vie
Les plus belles années d'une vie
Les plus belles années d'une vie

Tijden & Tickets

maandag 13 juli
dinsdag 14 juli
Uitverkocht
woensdag 15 juli
Uitverkocht
donderdag 16 juli
vrijdag 17 juli
zondag 19 juli
maandag 20 juli
woensdag 22 juli
donderdag 30 juli
vrijdag 31 juli
zaterdag 1 augustus
zondag 2 augustus