Lara

Lara Eersteklas tragikomedie over gefrustreerde moeder-zoon relatie

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filmticket - Vrijwilligers
€ 0,00

Jan Ole Gerster
98 min.

Vandaag is Lara’s zestigste verjaardag, met als langverwacht hoogtepunt de pianorecital die haar zoon zal geven. Viktor, wiens muzikale carrière bij zijn dominante moeder altijd voorop stond, laat de hele dag echter niets van zich horen. Lara besluit tot een ongebruikelijke oplossing, maar staat in de uren tot aan het concert zelf voor de grootste verrassingen.

Jan Ole Gerster (Oh Boy) is een van Duitslands meest gewaardeerde jonge filmmakers. Lara werd eind vorig jaar met veel succes in de Duitse bioscopen uitgebracht en ontving meerdere prijzen op internationale filmfestivals.

--------------

"Bitterzoet feelgooddrama. Over de werdegang van een vrouw die zichzelf bevrijdt van de kille, perfectionistische houding waarmee ze zichzelf en anderen klem zet." - ★★★ VPRO Cinema

"Een film die zo heerlijk ijzig is dat het een wonder is dat je geen stoom uit de mond van zijn personages ziet komen terwijl ze praten." - Cineuropa

“Lara is een drama dat vaak grenst aan farce als we zien hoe de verbitterde moeder, die net 60 is geworden, bezig is het zelfvertrouwen van haar zoon aan de vooravond van zijn grote concert te ondermijnen.” - Hollywood Reporter

“We zien een complexe vrouw die moeilijk en absoluut onsympathiek is en toch begrijpen we haar. Sommigen zien misschien zelfs het ergste van zichzelf weerspiegeld in haar paniekerige, berekenende ogen.” - ScreenDaily

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

 

Lara
Lara

Tijden & Tickets

donderdag 1 oktober
vrijdag 2 oktober
zaterdag 3 oktober
zondag 4 oktober
maandag 5 oktober
dinsdag 6 oktober
woensdag 7 oktober
donderdag 8 oktober
vrijdag 9 oktober
zaterdag 10 oktober
woensdag 14 oktober
donderdag 15 oktober
vrijdag 16 oktober
zaterdag 17 oktober
zondag 18 oktober
woensdag 21 oktober