La Vérité

La Vérité Een vermakelijke nieuwe film van regisseur Hirokazu Kore-eda, met in de hoofdrol Catherine Deneuve, Juliette Binoche en Ethan Hawke

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filmticket - Normaal Rolstoelplaats
€ 9,50

Hirokazu Kore-eda
106 min.

Het Franse filmicoon Fabienne (Catherine Deneuve) wordt door iedereen op handen gedragen. Voor de lancering van haar biografie komt dochter Lumir (Juliette Binoche) met haar man (Ethan Hawke) en kinderen vanuit New York naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles nog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder die echter geen tijd heeft om de vragen die Lumir hierover heeft te bespreken. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Een vermakelijke nieuwe film van de Oscar bekroonde regisseur Hirokazu Kore-eda (Shoplifters en Like Father, Like Son).

 

--------------

“Fijnbesnaard familiedrama met een heerlijke Catherine Deneuve in de rol van een zelfingenomen diva.” - ★★★ De Morgen

La vérité is vooral een echte Kore-eda: een prachtig intiem familiedrama met een hoofdrol voor herinneringen.” - Filmkrant

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (Bioscoopvereniging) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen en ons terras.

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen en wat er van onze bezoekers wordt verwacht bij een bezoek aan GIGANT.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates betreft onze openingstijden en programma zullen ook terug te vinden zijn op onze website.

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

La Vérité
La Vérité
La Vérité

Tijden & Tickets

vrijdag 5 juni
zondag 7 juni
vrijdag 12 juni
zaterdag 13 juni