Just 6.5

Just 6.5 GEANNULEERD | Grote filmhit in Iran! | DI 14 APR met Filmkrant.Live inleiding door filmjournalist Omar Larabi

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Saeed Roustayi
135 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

Just 6.5 (Metri Shesh Va Nim) is een explosieve en snijdende Iraanse film die ons rechtstreeks naar het kloppende centrum van een massaal politieonderzoek naar drugsbaron Nasser brengt. De tweede film van Saeed Roustayi duikt onder in de met drugs doordrenkte onderwereld en schetst met de ‘good-bad cop’ Samad een wrang beeld van Iran met zijn 6,5 miljoen drugsgebruikers. Nasser wordt gepakt en veroordeeld, maar gaandeweg realiseert Samad zich dat Nasser op het criminele pad is beland vanwege de slechte en armoedige omstandigheden waar diens familie in verkeerde. Zo heeft alles een keerzijde.

Schrijver-regisseur Saeed Roustayi maakte een vermakelijke en tot nadenken stemmende film, met een sfeer die zo gespannen is dat je hem bijna kunt aanraken. JUST 6.5 werd de meest succesvolle binnenlandse film in de Iraanse geschiedenis – buiten komedie’s om – en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Alleen al de eerste scène van deze film is de toegangsprijs waard!

 

______________________________

DI 14 APR | FILMKRANT.LIVE
Inleiding door Filmkrantjournalist Omar Larabi

Wil je nog meer over films weten? De Filmkrant komt LIVE in Gigant bij deze film een inleiding met meer verdieping te verzorgen. Elke maand verzorgen Filmkrant medewerkers door heel Nederland, inleidingen bij must-see films, geselecteerd door De Filmkrant.

Dit FILMEXTRA programma wordt u zonder extra kosten op uw filmkaartje aangeboden.

Just 6.5
Just 6.5

Tijden & Tickets

donderdag 9 april
vrijdag 10 april
zaterdag 11 april
zondag 12 april
maandag 13 april
dinsdag 14 april
woensdag 15 april
donderdag 16 april
vrijdag 17 april
zaterdag 18 april
zondag 19 april
dinsdag 21 april
woensdag 22 april
donderdag 23 april
vrijdag 24 april
zondag 26 april
maandag 27 april
woensdag 29 april