Hope Gap

Hope Gap Hartbrekend scheidingsdrama met Bill Nighy en Annette Bening

William Nicholson
101 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

Grace (Annette Bening) en Edward (Bill Nighy) wonen in een klein dorp bij de klif van Hope gap en zijn 29 jaar getrouwd. Als hun zoon Josh (Josh O’Conner) een weekend komt logeren vertelt zijn vader hem dat hij van plan is om nog dezelfde dag zijn moeder te verlaten. Het eens zo hechte gezin wordt nu geconfronteerd met een nieuwe situatie waarin emoties als ongeloof, woede, onmacht maar ook hoop elkaar kruisen.

 

----------

“Hope Gap is een Zuid-Engels kustplaatsje, waar witte krijtrotsen loodrecht oprijzen uit zee. Dat Grace en haar man Edward op loopafstand van levensgevaarlijke kliffen wonen, is niet alleen idyllisch, er gaat ook een stille dreiging vanuit.” -  ★★★ Telegraaf

“Brits familieleed met thee, poezië en humor.” - ★★★ Volkskrant

“Blijft altijd licht ironisch, gedistantieerd en beleefd.” - ★★★ NRC

----------

Hope Gap
Hope Gap

Tijden & Tickets