Honey Boy

Honey Boy GEANNULEERD | MA 20 APR | met nabespreking door Bram Rutgers

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Alma Har'el
94 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

Honey Boy is geregisseerd door Alma Har'el naar een scenario van Shia LaBeouf en gebaseerd op zijn veelbewogen ervaringen als jonge acteur en zijn complexe relatie met zijn vader. Shia LaBeouf laat op semi-autobiografische wijze zien hoe hij als tiener beroemd werd om vervolgens als volwassene in een afkickkliniek te belanden. Noah Jupe en Lucas Hedges spelen Otis Lort tijdens verschillende stadia van een hectische acteercarrière. Shia LaBeouf gaat de uitdagende en therapeutische rol aan om een versie van zijn eigen vader te spelen, een voormalig rodeoclown en crimineel.

Dit debuut van regisseur Alma Har’el is een unieke samenwerking tussen filmmaker en onderwerp dat onderzoekt hoe kunst een therapeutische werking kan hebben en verbeelding hoop kan geven.

 

--------------------------------------

20 APRIL | Met nagesprek door Bram Rutgers
Na afloop van deze film is er een nagesprek om samen dieper in te gaan op wat we zojuist hebben gezien. Bram Rutgers is hierin gespreksleider. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend!

Honey Boy
Honey Boy

Tijden & Tickets

donderdag 16 april
vrijdag 17 april
zaterdag 18 april
zondag 19 april
maandag 20 april
dinsdag 21 april
woensdag 22 april
donderdag 23 april
zaterdag 25 april
maandag 27 april
dinsdag 28 april