Girl

Girl Film gemist! Elke maandag in januari te zien!

Normaal
€ 9,50

Kind t/m 13 jaar
€ 5,00

Vriendenticket
€ 7,00

Lukas Dhont
100 min.

Girl schetst het leven van de 15-jarige Lara, wier grootste droom is om carrière te maken als ballerina. Maar haar lichaam stribbelt tegen, want Lara is geboren als jongen. Echter, samen met haar vader en jonge broertje tracht ze de wereld te trotseren.
Tijdens het Filmfestival van Cannes sleepte debuterend regisseur Lukas Dhont de prestigieuze Camera d’Or in de wacht, de jonge hoofdrolspeler Victor Polster won de prijs voor de Beste Vertolking in Un Certain Regard, de internationale pers beloonde Girl met de Prix Fipresci en de film won ook nog eens de Queer Palm.

Frans, Nederlands gesproken • 100 min • 2018 • België


Vanaf januari elke maandag te zien in Film gemist!

______________________________


MA 5 NOV | NABESPREKEN
Met Bram Rutgers
Tijdens de nabespreking van deze film gaat u samen met andere filmbezoekers dieper in op wat u zojuist heeft gezien. Bram Rutgers is hierbij de gespreksbegeleider en haalt de essentie van de film samen met u naar voren en bespreekbaar. Meedoen aan de nabespreking is geheel gratis en  vrijblijvend.


DI 6 NOV | FILMKRANT.LIVE
Inleiding door Filmkrantjournalist Laura van Zuylen
Aanvang: 19:30
Wil je nog meer over films weten? De Filmkrant komt LIVE in Gigant bij deze film een inleiding verzorgen. Elke maand verzorgen Filmkrant medewerkers door heel Nederland, inleidingen bij de Must-see films. Geselecteerd door De Filmkrant.
Girl
Girl
Girl

Tijden & Tickets