WFFR on Tour: Fjord, Elephants up close

WFFR on Tour: Fjord, Elephants up close GEANNULEERD | Prachtige natuurfilms van het Wildlife FilmFestival Rotterdam | Met inleiding door het IVN

Jan Haft
122 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

T/m augustus van dit jaar vertonen wij zes indrukwekkende en adembenemende natuurfilms van het WildLife FilmFestival Rotterdam op ons witte doek. Voorafgaand aan elke voorstelling is er een inleiding door het IVN (Instituut Voor Natuureducatie). In deze eerste editie kijken we naar de wonderlijke Noorse fjorden in 'Fjord', en zien we één van de meest indrukwekkende dieren ter wereld van heel dichtbij in 'Elephants up close'.

FJORD
Regie: Jan Haft
De Noorse fjorden zijn de meest indrukwekkende landschappen van Europa. In de diepe, koude wateren schuilt een verrassend rijke onderwaterwereld: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen. De prijswinnende natuurfilmer Jan Haft onthult de bijzondere en betoverende rijkdom die verborgen ligt in het donkere water. In de diepe fjorden overleven dieren en planten in een fascinerende samenleving die voor het eerst in beeld wordt gebracht. Fjord is een intiem portret van een unieke wildernis.
Engels gesproken | 52 min | 2017 | Duitsland

Elephants up close
Regie: Jens Westphalen, Thoralf Grospitz
Het is het grootste landzoogdier op aarde: de olifant – heerser van de savanne. Olifanten lijken onverstoorbaar. Maar wat weten we eigenlijk echt over deze reuzen? Bij een betere blik op deze dieren blijken ze heel gevoelig, behulpzaam en zachtaardig. Een intiem inzicht in het leven en de taal van deze overlevers.
Engels gesproken | 50 min | 2018 | Duitsland

WFFR on Tour: Fjord, Elephants up close
WFFR on Tour: Fjord, Elephants up close

Tijden & Tickets