Film & Bierproeverij: Bier!

Film & Bierproeverij: Bier! De beste film ooit gebrouwen!

Combiticket Film + Bierproeverij
€ 25,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Friedrich Moser
93 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

Bier. Eeuwenoud genot en cultureel erfgoed. Traditioneel, natuurlijk, karaktervol. Ambachtelijke meesterbrouwers werken zich uit de naad om de verwachtingen van de consument te overtreffen. Met passie, expertise en liefde voor hun vak onderscheiden ze zich van de standaard bieren en breiden ze de verscheidenheid aan smaken en variëteiten uit. Wat maakt van een biertje nou écht een goed glas bier? Regisseur Friedrich Moser ontmoet zes eigenzinnige brouwers en neemt een duik in de internationale industrie van één van ‘s werelds meest geconsumeerde dranken. Bier! de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur.

----------------------------

Film & Bierproeverij
Za 11 april
Op zaterdag 11 april slaan wij de handen inéén met bierwinkel Hopdonders. Na afloop van de documentaire ‘Bier!’ organiseren de heren van Hopdonders een exclusieve bierproeverij in ons café.
Een mooi excuus om je papillen te verrassen met maar liefst vier bieren en jezelf een middag onder te dompelen in hemelse brouwsels.

Entree:
Combiticket film + bierproeverij: €25,- / €22,50 (Vrienden van GIGANT)

Aanvang:
19:15     Film
21:00     Bierproeverij door Hopdonders

Film & Bierproeverij: Bier!
Film & Bierproeverij: Bier!
Film & Bierproeverij: Bier!

Tijden & Tickets

zaterdag 11 april