Film & Bierproeverij: Bier!

Film & Bierproeverij: Bier! Verras je smaakpapillen en je pupillen met hemels gebrouwen bier

Friedrich Moser
93 min.

Bier. Eeuwenoud genot en cultureel erfgoed. Traditioneel, natuurlijk, karaktervol. Ambachtelijke meesterbrouwers werken zich uit de naad om de verwachtingen van de consument te overtreffen. Met passie, expertise en liefde voor hun vak onderscheiden ze zich van de standaard bieren en breiden ze de verscheidenheid aan smaken en variëteiten uit. Wat maakt van een biertje nou écht een goed glas bier? Regisseur Friedrich Moser ontmoet zes eigenzinnige brouwers en neemt een duik in de internationale industrie van één van ‘s werelds meest geconsumeerde dranken. Bier! de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur.

- - - - - - - - - - - - - - - - 

Film & Bierproeverij
Za 8 augustus

Op zaterdag 8 augustus slaan wij de handen inéén met bierwinkel Hopdonders. Na afloop van de documentaire ‘Bier!’ organiseren de heren van Hopdonders een exclusieve bierproeverij op het StadsOase terrein (bij slecht weer in het café).
Een mooi excuus om je papillen te verrassen met maar liefst vier bieren en jezelf een middag onder te dompelen in hemelse brouwsels.

Entree:
Combiticket film + bierproeverij: €25,- / €22,50 (Vrienden van GIGANT)

Aanvang:
16:40     Film
18:15     Bierproeverij door Hopdonders

 

Deze film & bierproeverij is de verplaatste editie van zaterdag 11 april 2020. Heb je nog tickets liggen voor het event van 11 april, dan blijven deze geldig voor deze editie.
Kun je niet op deze nieuwe datum, neem dan contact op met administratie@gigant.nl om je ticket te retourneren. 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal zijn er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Film & Bierproeverij: Bier!
Film & Bierproeverij: Bier!
Film & Bierproeverij: Bier!

Tijden & Tickets