Filles de joie

Filles de joie Première! | Een energiek verhaal over drie vrouwen en hun onverwoestbare vriendschap

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Frédéric Fonteyne, Anne Paulicevich
90 min.

Drie vrouwen, Axelle, Conso en Dominique, lijken weinig met elkaar gemeen te hebben behalve hun werk. Elke ochtend rijden ze kibbelend samen de Belgisch-Franse grens over naar Roubaix, waar ze in het geheim als prostituee werken. Alle drie hebben ze hun eigen problemen en kunnen ze het geld goed gebruiken om rond te komen. Axelle ligt in scheiding, Conso heeft een foute vriend en Dominique heeft een gezin met twee pubers te onderhouden. Vriendinnen zullen ze nooit worden, maar hun gezamenlijke dubbelleven bindt hen. En wanneer één van hen in moeilijkheden raakt wordt die band onbreekbaar.

 

----------------

“Ondanks de vele drama's is humor een altijd aanwezige factor in hun leven.  Een cruciale klep die de druk verlicht.” - Cineuropa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (Bioscoopvereniging) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen en ons terras.

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen en wat er van onze bezoekers wordt verwacht bij een bezoek aan GIGANT.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates betreft onze openingstijden en programma zullen ook terug te vinden zijn op onze website.

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!

- GIGANT –

Filles de joie
Filles de joie
Filles de joie

Tijden & Tickets

vrijdag 12 juni
zaterdag 13 juni
zondag 14 juni
zaterdag 20 juni
zondag 21 juni
zaterdag 27 juni
zondag 28 juni