ELVIS: That's The Way It Is

ELVIS: That's The Way It Is Vier de verjaardag van de King! 8 januari eenmalig in de bioscoop

Denis Sanders
92 min.

Woensdag 8 januari zou Elvis Presley 85 jaar zijn geworden. Deze docu is het ideale ‘verjaardagscadeau’ voor alle fans van The King!

Speciaal voor de verjaardag van Elvis Presley halen wij iets moois uit de archieven: ‘Elvis: That's The Way It Is’. Deze muziekdocumentaire volgt de voorbereiding van het legendarische concert van Elvis in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970.

Destijds was deze docu van Denis Sanders een mooi succes in de bioscoop en dertig jaar later werd hier een special edition van gemaakt: in deze exclusieve versie is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin heeft maar liefst 30 minuten aan (destijds) niet eerder vertoond beeldmateriaal van het concert toegevoegd aan de film (voornamelijk ten koste van inmiddels ‘weinig boeiende’ fan interviews).

De film is nu een mooi tijdsdocument dat zowel de repetities als de uiteindelijke legendarische concertbeelden laat zien. Deze speciale editie is in Nederland nooit eerder vertoond geweest in de bioscoop en is het ideale ‘verjaardagscadeau’ voor alle Elvis fans.

ELVIS: That's The Way It Is
ELVIS: That's The Way It Is

Tijden & Tickets