Deux

Deux GEANNULEERD | Grote publieksfavoriet tijdens het IFFR | WO 22 APR met nabespreking door OKW Apeldoorn

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filippo Meneghetti
95 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

De gepensioneerde Madeleine en Nina zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde, maar niemand die dat weet. Voor hun naasten, waaronder Madeleines bemoeizuchtige dochter, zijn ze simpelweg buurvrouwen die dezelfde gang delen. In werkelijkheid biedt deze gang een portaal tussen twee compleet verschillende werelden: die van een zorgzame moeder en oma die haar kinderen maar niet durft te vertellen dat ze een geheim liefdesleven heeft, en die van een vrijzinnige onafhankelijke vrouw die ernaar smacht haar leven met haar geliefde door te brengen, in het openbaar.

Het gevoelige Deux werd geregisseerd door Filippo Meneghetti en beleefde de wereldpremière op het Toronto Filmfestival. Voor zijn debuut wist hij acteerkanonnen Martine Chevallier (grande dame van de Franse theaterwereld) en Barbara Sukowa (muze van Rainer Werner Fassbinder en Margarethe von Trotta) te strikken.

 

--------------------------------------

22 APR |  Met nagesprek i.s.m. OKW Apeldoorn
Na afloop van deze film is er een nagesprek om samen dieper in te gaan op wat we zojuist hebben gezien. Leden van OKW Apeldoorn leiden het gesprek en geven verdieping. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend!

Deux

Tijden & Tickets

donderdag 16 april
vrijdag 17 april
zaterdag 18 april
maandag 20 april
dinsdag 21 april
woensdag 22 april
donderdag 23 april
zondag 26 april
maandag 27 april
dinsdag 28 april
woensdag 29 april