David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)

David Attenborough: A Life on Our Planet (live event) Een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur & een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties

Filmticket - Special
€ 12,50

Filmticket - Special Rolstoelplaats
€ 12,50

Alastair Fothergill
140 min.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook en deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op 16 april vertonen we éénmalig de documentaire over de filmmaker die vele generaties dichter bij de natuur heeft gebracht.

Dè Wereldpremière met aansluitend interview met Attenborough, live vanuit de Royal Albert Hall.


Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)

Tijden & Tickets

donderdag 16 april