David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)

David Attenborough: A Life on Our Planet (live event) Na afloop een vertoning van het vraaggesprek van Michael Palin met David Attenborough

Filmticket - Special Rolstoelplaats
€ 12,50

Filmticket - Special
€ 12,50

Alastair Fothergill
140 min.

Deze film zou GIGANT oorspronkelijk vertonen op 16 april. Wegens de maatregelen rondom het coronavirus kon deze vertoning niet doorgaan. Het live interview dat na afloop vanuit de Royal Albert Hall zou worden uitgezonden is vervangen door een aansluitende vertoning van het vraagesprek van Michael Palin met David Attenborough.


--------------------------------------------

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook en deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Hij heeft alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en de wonderen van het leven wereldwijd onder de aandacht gebracht met toonaangevende natuurseries. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

 

---------------

“A Life on Our Planet is een hoopgevende film, maar voelt ook als een laatste waarschuwing.” -  ★★★★ Volkskrant

“Treurigstemmende beelden van de ­onttakeling van de biodiversiteit op aarde. Gelukkig presenteert Attenborough ook oplossingen.” - Parool

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kun je samen met je partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal zijn er een aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als je twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat je recht hebt op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)
David Attenborough: A Life on Our Planet (live event)

Tijden & Tickets

donderdag 1 oktober
vrijdag 2 oktober
zaterdag 3 oktober