Claude Lelouch special met High Tea

Claude Lelouch special met High Tea 4 juli | UITVERKOCHT!

Claude Lelouch
230 min.

4 Juli | Exclusief! Twee films van Claude Lelouch + High tea voor 2 personen
Wil je helemaal in de watten gelegd worden? Of iemand verrassen met een bijzondere filmervaring + een uitgebreide high-tea? Dan hebben we iets leuks voor je! Op 4 juli kunnen 4 stellen (4x2 pers.) kijken naar de klassieker van Lelouch ‘Un homme et une femme’ + het langverwachte vervolg ‘Les plus belles années d’une vie’. Tussen de films door krijg je een uitgebreide high-tea met diverse klassieke lekkernijen.
Wees er wel snel bij, want er zijn slechts 4 combitickets beschikbaar voor dit event.

Twee films + High-tea voor 2 personen*  E60,-/E55,-

 

Programma:

14:20   Film: Un homme et une femme

16:00   High Tea

16:40   Film: Les plus belles années d'un vie

 

*Er zijn geen 1 persoonstickets beschikbaar voor deze voorstelling.
In onze filmzalen zijn, vanwege de beperkte capaciteit, veelal enkele stoelen beschikbaar.
Voor deze speciale voorstelling van Claude Lelouch konden wij een uitzondering maken en hebben wij voldoende duo-seats beschikbaar gemaakt.

------------------------------------------------------------

Klassieker: Un homme et une femme
Claude Lelouch

Vanaf 2 juli te zien

De 'man en vrouw' ontmoeten elkaar op de school van hun kinderen. De vrouw, een actrice, mist haar trein en de man, een autoracer, geeft haar een lift. Het is de eerste van een aantal vriendelijke ontmoetingen die uiteindelijk uitmondt in een romance. Winnaar van twee Oscars.

Frans gesproken | 102 min | 1966 | Frankrijk

 

Les plus belles années d’une vie
Claude Lelouch

Première! Vanaf 2 juli te zien

Waar we de prachtige en onverwachte romance tussen de man en vrouw in Un homme et une femme zagen opbloeien, gaat het verhaal in Les plus belles années d’une vie verder waar het vijftig jaar eerder stopte. Nu voormalig autocoureur Jean-Louis zich steeds meer lijkt te verliezen in zijn herinneringen, probeert zijn zoon hem te herenigen met de vrouw die hij niet kon koesteren, maar waar zijn geheugen en dromen nog vol van zijn.

Frans gesproken | 90 min | 2019 | Frankrijk

6+, geweld

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Voor deze voorstelling zijn er enkel duo-seats beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

Claude Lelouch special met High Tea
Claude Lelouch special met High Tea

Tijden & Tickets