CatVideoFest 2020

CatVideoFest 2020 8 aug. Wereld Kattendag | Geen beter excuus om bij ons kattenfilmpjes te komen kijken

Will Braden
71 min.

CatVideoFest keert terug in de Nederlandse filmtheaters!

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo's en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes en compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes! Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten komt ten goede aan Dierenasiel Kuipershoek t.b.v. de opvang van katten en dierenwelzijn.

Cinema Delicatessen brengt CatVideoFest op Wereld Kattendag, 8 augustus, naar filmtheaters door het hele land, zodat liefhebbers in gezamenlijke sfeer kunnen genieten van de leukste filmpjes.

Is er een beter excuus om gezellig samen te komen dan samen naar katten te kijken?

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen zoveel als mogelijk te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase terrein en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal zijn er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

CatVideoFest 2020
CatVideoFest 2020
CatVideoFest 2020

Tijden & Tickets