Capharnaüm

Capharnaüm IFFR preview Tour

Normaal
€ 9,50

Kind t/m 13 jaar
€ 5,00

Vriendenticket
€ 7,00

Rolstoelplaats Vriendenticket
€ 7,00

Nadine Labaki
120 min.
In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: "Waarom klaag je je ouders aan?" Zain: "Voor dat ze me leven hebben gegeven." De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.

Zain (Zain Al Rafeea) slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin is het zijn taak om te werken om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en alles beslissende keuzes.

Capharnaüm ging in première op het Filmfestival van Cannes. De cast bestaat veelal uit amateuracteurs en met name Zain Al Rafeea wordt geprezen om zijn sterke acteerprestaties: “a startling, unforgettable presence”, aldus Vulture.


________________________________

WOENSDAG 16 JANUARI
IFFR PREVIEW TOUR
Eén dag voor het programma van IFFR bekend wordt, is de eerste film van dit festival alvast te zien in Gigant om in de stemming te komen. Met ditmaal de ontroerende en wonderschone film "Capharnaüm".

Meer info over IFFR (Internationaal Film Festival Rotterdam) dat op 23 januari start, vindt je hier >>>

31 Januari gaat deze film in Gigant in première!

Capharnaüm

Tijden & Tickets

woensdag 16 januari