Boek & Film · Muidhond

Boek & Film · Muidhond Verfilming van Inge Schulperoords huiveringwekkende roman. Winnaar van de Publieksprijs, Filmfestival Gent

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Filmticket - Normaal Rolstoelplaats
€ 9,50

Patrice Toye
120 min.

De verfilming van Inge Schilperoords controversiële roman Muidhond gaat over de 23-jarige Jonathan. Hij is een pedofiel en bij gebrek aan bewijs vrijgekomen uit de gevangenis. Samen met zijn moeder probeert hij in een nieuw appartement zijn leven weer op de rails te krijgen en zijn geaardheid onder controle te houden. Om zichzelf af te leiden heeft hij de zorg op zich genomen voor een muidhond, een karper met zogenaamd geneeskrachtige eigenschappen. Maar zijn pogingen worden ondermijnd door het tienjarige buurmeisje, dat vastbesloten is vriendschap met hem te sluiten. Muidhond won de publieksprijs op het Filmfestival Gent!

------------------

"Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij." - FilmTotaal

------------------

BOEK & FILM
Met Harry Peters
Aanvang: 19.30

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films bieden GIGANT en CODA de serie Boek & Film aan: een mooie gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien!

De avond begint om 19.30 uur met een inleiding door filmdocent Harry Peters; u krijgt hierbij een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur. Vervolgens gaat u de film kijken.

TICKETS
Kaarten voor deze voorstellingen zijn online en bij de kassa van GIGANT te koop. 
Entree per voorstelling: €12,00/€9,50 (Vriend van Gigant of CODA-pas)

DATA
Zodra een titel is bevestigd, publiceren wij deze op onze website!

DATA:
Zodra een titel is bevestigd, publiceren wij deze op onze website!
22 oktober - The Goldfinch
26 november - Official Secrets
17 december - Stealing Horses
21 januari - Kes
18 februari - Little Woman
24 maart - Muidhond
21 april
26 mei

TIP! Wanneer u lid bent van een leesclub is het een leuk idee om samen een voorstelling te bezoeken: Zo maakt u een bijzondere avond van uw gezamenlijke passie! De boeken zijn (in beperkte oplage) te leen in de CODA Bibliotheek.

Boek & Film · Muidhond
Boek & Film · Muidhond
Boek & Film · Muidhond

Tijden & Tickets

dinsdag 24 maart