Anne Frank: Parallel Stories

Anne Frank: Parallel Stories GEANNULEERD | Helen Mirren volgt het spoor van Anne Frank en van vijf vrouwen die de Holocaust overleefden

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Sabina Fedeli, Anna Migotto
92 min.

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd. 

Wilt u toch één van onze films bekijken? Dan kan dit via ons filmscherm bij u thuis. >>> picl

_________________________

Oscarwinnares Helen Mirren leidt ons door de onvoorstelbare geschiedenissen van vijf vrouwen en hanteert daarbij het dagboek van Anne Frank. In Anne Frank: Parallel Stories vertellen vijf vrouwen hun levensverhaal. Zij werden als meisjes, net als Anne Frank, gedeporteerd naar concentratiekampen, maar zij overleefden de Holocaust wel. Hun verleden loopt deels parallel aan dat van Anne Frank en schetst een beeld van hoe anders Annes leven had kunnen verlopen.

Anne Frank is geboren op 12 juni 1929 en zou dit jaar negentig zijn geworden. Ze overleed op vijftienjarige leeftijd in Bergen Belsen.

Anne Frank: Parallel Stories

Tijden & Tickets

donderdag 16 april
vrijdag 17 april
zondag 19 april
maandag 20 april
dinsdag 21 april
vrijdag 24 april
zaterdag 25 april
zondag 26 april
maandag 27 april
dinsdag 28 april
woensdag 29 april