A Perfectly Normal Family

A Perfectly Normal Family Ontroerende film over gezin dat worstelt met de geslachtstransitie van de vader

Filmticket - Normaal CJP
€ 5,00

Filmticket - Kinderen t/m 13 jaar
€ 5,00

Filmticket - Normaal Biebpas
€ 8,00

Filmticket - Normaal
€ 9,50

Malou Reymann
97 min.

Wanneer Emma’s vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Thomas verandert daarna snel in Agnete: een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden. Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog zo noemen? Het veilige gezinsleven dat ze kende, komt op losse schroeven te staan en de hechte vader-dochterband verandert voorgoed.

Winnaar van de VPRO Big Screen Award op IFFR 2020.

 

--------------

“Reymann, die ook het scenario schreef en zich daarbij deels baseerde op eigen ervaringen, treft steeds de juiste toon in deze dan weer grappige, dan weer wrange, maar altijd levensechte familiegeschiedenis.” - ★★★★ VPRO Cinema

Een integere en naturel geacteerde film die dicht op de huid blijft.” - ★★★★ NRC

“Een liefdevolle en subtiele film.” - ★★★★ Volkskrant

“Prachtig speelfilmdebuut.” -  ★★★★ Trouw

“Grappig, wrang, maar altijd integer.” -  ★★★ Telegraaf  

“Een knap debuut dat een delicaat onderwerp respectvol behandelt.” - Cinemagazine

“A Perfectly Normal Family is licht van toon, maar neemt de perikelen van zijn hoofdpersoon serieus.” - Parool  

“Een innemend debuut vol humor en ongemak. Malou Reymann weet de uiteenlopende emoties haarfijn op te roepen.” - Filmkrant

- - - - - - - - - - - - - - - - - - 

JOUW BEZOEK AAN GIGANT

GIGANT volgt de protocollen van het RIVM en NVBF (brancheorganisatie voor alle bioscopen en filmtheaters) en zet alles op alles om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal bezoekers kan worden toegelaten tot onze filmzalen, de popzaal, het StadsOase en het café. 

Enkele stoelen & Duo-seats
In onze filmzalen, hebben we een beperkte capaciteit. Er zijn enkele stoelen beschikbaar en per 1 juli hebben wij in onze zalen ook duo-seats. Zo kunt u samen met uw partner of huisgenoot, naast elkaar, een film kijken in GIGANT.
Per zaal is er een beperkt aantal duo-seats beschikbaar. Deze plaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Als u twee tickets tegelijk koopt of reserveert betekent dit niet automatisch dat u recht heeft op een duo-seat. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de entree van GIGANT vragen om een duo-seat kaartje. Hiervoor geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen betreft onze openingstijden en programma’s, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media. Alle ontwikkelingen en updates zijn hier terug te vinden:

Lees hier onze uitgebreide voorzorgsmaatregelen

Veel dank voor je medewerking en begrip en welkom terug!


- GIGANT –

A Perfectly Normal Family
A Perfectly Normal Family

Tijden & Tickets

maandag 13 juli
woensdag 15 juli
vrijdag 17 juli
zaterdag 18 juli
zondag 19 juli
dinsdag 21 juli
woensdag 22 juli
vrijdag 24 juli
zaterdag 25 juli