West Side Story

12plus geweld discriminatie

Geregisseerd door Steven Spielberg

Acteurs: Ansel Elgort,Rachel Zegler

Duur: 156 minuten

Drama muziek
IMDB logo 7.8 op basis van 24,354 reviews

West Side Story, geregisseerd door Steven Spielberg, speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. In deze nieuwe verfilming van de bekende musical schitteren onder anderen Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo) en Mike Faist (Riff).


GIGANT houdt zich aan de geldende corona-maatregelen. Welke maatregelen dat zijn lees je hier.

Volkskrant
“Spielbergs 'West Side Story' balanceert prachtig tussen het oude en het nieuwe, met eigen accenten. De choreografieën zijn opzwepend en kleurrijk. De bendegevechten ogen gemener en harder, minder balletachtig.”
AD
“Het is een respectvol eerbetoon met iets meer scherpe randjes. Het is een aanklacht tegen racisme en dat maakt dit drama ook vandaag nog brandend actueel.”
Telegraaf
“Spielberg behandelt het werk van zijn voorgangers met gepast respect, maar drukt ook zijn eigen stempel. Spielbergs West Side Story bewijst dat je, staande op de schouders van reuzen, heel hoog kunt reiken.”
Trouw
“Tonight, het duet van Tony en Maria op de brandtrap, onder Maria's slaapkamerraam, is opnieuw van een grote schoonheid. Erg ontroerend ook, twee jonge geliefden die elkaar stiekem ontmoeten en zingend beminnen. Met muziek, zang en dans de ziel blootleggen, daar gaat het om.”
NRC
“Op vrijwel alle fronten is Steven Spielbergs remake van West Side Story een verbetering.”
Filmkrant
“Steven Spielbergs West Side Story blijkt een van de zeldzame remakes die een waardige aanvulling leveren op het origineel.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00
Culture Club 25 € 0,00
Culture Club 50 € 0,00

Tickets & tijden

Morgen
Vrijdag 28 januari
Zaterdag 29 januari
Zondag 30 januari
Maandag 31 januari
Dinsdag 01 februari
Woensdag 02 februari