The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry | Scones & Tea special

Geregisseerd door Hettie Macdonald

Acteurs: Jim Broadbent, Penelope Wilton, Nina Singh

Duur: 108 minuten

Drama
Special

Harold Fry (Jim Broadbent) heeft met zijn vrouw Maureen (Penelope Wilton) een heel normaal leven in een dorpje in Zuid-Engeland. Op een doordeweekse ochtend verlaat hij zijn huis om een brief te posten aan zijn vriendin Queenie die op sterven ligt. Hij weet dan nog niet dat hij aan een onwaarschijnlijke reis begint naar Berwick-upon-Tweed, de meest Noordelijke stad van het land. Hij heeft geen wandelschoenen, geen kaart en telefoon. Hij weet alleen dat hij door moet blijven lopen, om Queenie hoop en steun te geven. Onderweg ontmoet hij allerlei mensen met hun eigen bijzondere verhalen en sommigen lopen zelfs met hem mee omdat ze geloven in zijn doel. The Unlikely Pilgrimage is een verhaal over liefde, hoop, vriendschap en over de kleine dingen in het leven.

Voorpremière met Scones & Tea

Zaterdagmiddag 30 september om 14.30 uur organiseren wij een speciale voorpremière van de verfilming van deze Britse Bestseller. Na afloop van de de film kun je genieten van een heerlijke verse scone met clotted cream & marmelade én een kop thee. 

Kaartjes zijn €15,- (€12,50 voor vrienden) en inclusief thee en scone.

Wil je als Cineviller naar deze special? Dat kan! Reserveer dan zoals gebruikelijk je filmticket en reken bij het afhalen van je filmticket aan de balie een supplement van €4,- af. 

Tickets & Tijden

Filmtickets

Filmticket zonder scones € 11,00
Filmticket MET scones € 15,00
Cineville € 0,00
Vriend € 12,50

Tickets & tijden

Zaterdag 30 september

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement