The Iron Claw

12plus angst geweld drugs groftaalgebruik

Geregisseerd door Sean Durkin

Acteurs: Zac Efron, Lily James, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Holt McCallany, Maura Tierney

Duur: 133 minuten incl. pauze

Gesproken taal: Engels

Drama

De nieuwste film van Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene en The Nest) is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de familie Von Erich, waar alle mannen worstelaars zijn. Hun succes in de ring was groot, maar daarbuiten vielen ze van de ene tragedie in de andere, waardoor uiteindelijk zelfs het gerucht ontstond dat de familie vervloekt was: de Von Erich Curse. The Iron Claw is niet simpelweg een film over worstelen, maar vooral een aangrijpend familiedrama.

De regie van de film is gedaan door Sean Durkin, vooral bekend van Martha Marcy May Marlene. Durkin groeide op in de jaren ’80 toen de Von Erich broers hun grootste successen behaalde en hij was als klein jochie een groot fan. Later raakte hij gefascineerd door de vele verschrikkelijke gebeurtenissen in hun leven. Nu ziet hij er een les in om te waken voor een te grote dosis mannelijkheid. 

Met een volwassen glansrol voor Zac Efron die hiermee voorgoed uit de schaduw van High School Musical stapt en Jeremy Allen White, bekend o.a. van de populaire serie The Bear.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,50
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 6,00
Film & Pizza van de Pizzabakkers € 19,00

Tickets & tijden

Dinsdag 05 maart
Woensdag 06 maart

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement