The Best of IDFA on tour 2022

Duur: 300 minuten

Special

Van de meer dan honderd documentaires die tijdens het International Documentary Film Festival Amsterdam in première zijn gegaan, zijn de beste films begin 2022 opnieuw in GIGANT te zien: een mooie selectie van prijswinnaars en festivalfavorieten.

Het programma bestaat uit drie lange documentaires en een korte film. De documentaires kunnen niet los van elkaar worden bekeken.

Meer informatie over de documentaires wordt in december bekendgemaakt.

Ticketprijzen:
Normaal € 27,50 / €25,-
Bankgiroloterij VIP pas: 22,- (max. 2 p.p.)


Jouw bezoek aan GIGANT

Op 26 november zijn nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die gelden vanaf 28 november. Wij zijn nog altijd verplicht te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Verder wordt in onze filmzalen rekening gehouden met 1,5 afstand en totdat je op je stoel zit is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook is de capaciteit van onze filmzalen gewijzigd. Je krijgt aan de zaal een stoel toegewezen. De stoel die je in onze webshop kiest, is niet per definitie de stoel die je ook toegewezen krijgt omdat wij rekening moeten houden met 1,5 meter afstand tussen huishoudens. Wij hopen op je begrip. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 27,50
Cineville € 0,00
Vriend € 25,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Zondag 23 januari
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...