Spencer | ontbijt & film

12plus angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Pablo Larraín

Acteurs: Kristen Stewart,Jack Farthing,Sean Harris,Sally Hawkins,Timothy Spall

biografisch Drama
IMDB logo 6.4 op basis van 735 reviews
Special

Première

Deze zondag hoef je niet op tijd je bed uit om een ontbijtje te maken! Je schuift gewoon bij GIGANT aan voor een heerlijk broodjesbuffet, met een lekker sapje en een fijne kop koffie gevolgd door deze mooie film.

Natuurlijk kun je ook naar de film komen zonder bij GIGANT te ontbijten. Je betaalt dan alleen je filmkaartje.

Aanvang ontbijt: 10.00 | Aanvang film: 11.00 

Prijs ontbijt: €12,50 | Prijs film: €10,50 / €7,-

Let op: Na het kiezen van je plaatsen kun je vervolgens je ontbijtje toevoegen aan je winkelmandje. Het ontbijt is te bestellen tot vrijdagochtend 19 november 10:00 uur.


Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. Spencer speelt zich af tijdens deze cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin. Spencer is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen. De regie is in handen van de veelbekroonde regisseur Pablo Larraín. Steven Knight (‘Peaky Blinders’, ‘Hummingbird’ en ‘Locke’) verzorgt het script van dit biografische drama over het koninklijke leven van prinses Diana.

Met in de hoofdrollen Kristen Stewart, Sean Harris, Sally Hawkins en Timothy Spall.


CORONAMAATREGELEN

Sinds 25 september is 1,5 meter-maatregel vervallen. Wij mogen sinds dat moment bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

Filmtotaal
“Een absolute topper!”
Cineuropa
“Pablo Larraín levert een maf, boeiend, verfrissend verhaal over een vrouw die, in tegenstelling tot een zekere koninklijke echtgenote uit de 16e eeuw, besluit haar eigen nek te redden.”
HollywoodReporter
“De vertolking van prinses Diana zal Kristen Stewart vrijwel zeker de eerste Oscar-nominatie van haar carrière kunnen opleveren.”
The Guardian
“Stewart is ontzettend overtuigend in de titelrol. Ze weet op effectieve wijze de pijn over te brengen van een vrouw die zo geprogrammeerd en geïsoleerd is, dat het voelt alsof ze niet kan ontsnappen en uit het oog is verloren wie ze echt is.”
Variety
“Deze film heeft het lef en de verbeeldingskracht om Diana niet neer te zetten als een prinses, maar als de eigenzinnige vrouw van vlees en bloed die ze was, en weet een soort droomprojectie te creëren van haar innerlijke leven.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Zondag 21 november