Promising Young Woman

angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Emerald Fennell

Acteurs: Carey Mulligan,Bo Burnham,Laverne Cox,Alison Brie,Adam Brody

Duur: 108 minuten

thriller
IMDB logo 7.5 op basis van 105,539 reviews
Special

Cassie (Carey Mulligan) had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, ’s nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen. Tot op een dag een onverwachte ontmoeting haar de kans geeft om haar verleden recht te zetten. Emerald Fennell (producent en schrijfster van de populaire serie Killing Eve) maakt haar regiedebuut met Promising Young Woman met Carey Mulligan (Drive) in de hoofdrol.

Een weekend lang de winnaars van de Oscars bekijken!
Zeker weten dat je een film kijkt die je bijblijft? Op 12 & 13 juni zie je een heel weekend lang deze Oscarwinnaars in onze filmzalen!
Te zien zijn: Voorpremières van: The Father met door ouderdom getergde Anthony Hopkins en het Koreaanse Minari, waarin een Koreaanse familie hun Amerikaanse droom najaagt.
Ook te zien, 3-voudig Oscar Winnaar Nomadland, het op waarheid gebaseerde Judas and the Black Messiah, de wraakthriller Promising Young Woman en het indringende portret van een metal drummer die langzaamaan zijn gehoor verliest in The Sound of Metal.

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

Filmtotaal
“Het veinzen, pretenderen, fingeren, nabootsen, imiteren, huichelen, simuleren - het is dankzij de socialemediacultus aan de orde van de dag. We doen allemaal alsof.”
Volkskrant
“Promising Young Woman mag zich dan vermomd hebben als een wraakfilm, Fennell stelt eigenlijk iets anders aan de orde: de onmacht van slachtoffers van seksueel geweld, het verdriet en de woede.”
AD
“Oscarwinnende wraakfilm Promising Young Woman is even gewaagd als gelaagd.”
Trouw
“Niet voor zwakke harten: verrassende vrouwelijke wraakthriller.”
VPRO
“Wraakfilm van de debuterende schrijver/regisseur Fennell is een feministische mix van komedie, thriller en #MeToo-problematiek.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Morgen
Zaterdag 03 juli
Dinsdag 06 juli