Polder

12plus angst drugs groftaalgebruik

Geregisseerd door Klaas van Eijkeren

Acteurs: Jochem ten Haaf, Joy Verberk, Gerda Lenten Havertong, Randy Fokke, Harm Duco Schut, Sebas Berman, Dook van Dijck, Steef Cuijpers, Jip Bartels, Chris Tates

Duur: 85 minuten

Gesproken taal: Nederlands

Drama psychologisch thriller

Varkensboer Ronald draagt de zorg voor zijn dochtertje en de boerderij na het overlijden van zijn vrouw. De steeds strengere milieueisen hangen als een molensteen om zijn nek. Als tot overmaat van ramp dierenactivist Erik, onbekend met de situatie waarin Ronald zich bevindt, een steeds stevigere haatcampagne tegen hem begint, is Ronald de wanhoop nabij.


Voorafgaand aan de film Polder wordt de mini documentaire (11 minuten) ‘Voor de jongens’ vertoond. 

‘Voor de jongens’ is een documentaire, gemaakt door twee Apeldoorners, die de boerenproblematiek in beeld brengt. Momenteel dreigen boeren hun inkomsten en bedrijven te verliezen aan het beleid van de overheid. Stikstofmaatregelen maken het moeilijk voor kleinschalige boerenbedrijven in zijn huidige vorm te laten bestaan. Vooral de veehouderijen moeten afschalen of zelfs stoppen, terwijl de grote bedrijven kunnen blijven bestaan. Het is erop of eronder, opschalen of afschalen. Voor veel boeren is stoppen geen optie, maar wat als je geen keuze hebt?
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,00
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00

Tickets & tijden

Woensdag 22 maart
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement