Onder de blote hemel

12plus angst geweld groftaalgebruik

Geregisseerd door Lilian Sijbesma

Acteurs: Ylse Ringeling, Ludwig Bindervoet, Rifka Lodeizen, Johan Leysen, Joy Wielkens, Renée Fokker, Johanna Ter Steege

Duur: 92 minuten

Drama
Special

De tienjarige Elvie (Ylse Ringeling) woont met haar verstandelijk beperkte moeder Emma (Rifka Lodeizen) op een camping midden in de natuur. Emma is liefhebbend maar naïef, ze worstelt met sociale interacties en heeft moeite om anderen te begrijpen. Terwijl de zomer op de camping losbreekt, broeit het tussen moeder en dochter. Elvie heeft een leeftijd waarop ze de wereld beter begint te begrijpen dan haar moeder, wat zorgt voor ongemakkelijke situaties. Wanneer opa Bucko (Johan Leysen), de spil in het gezin, gezondheidsproblemen krijgt, raken Elvie en Emma nog meer op elkaar aangewezen. Opa’s afwezigheid zorgt voor grote spanningen en brengt hun geïsoleerde wereld aan het wankelen.


Feestelijke vertoning

Zondag 1 oktober staat in het teken van de officiële opening van onze vernieuwde Film- en Theaterzaal. We hebben in de maanden juli, augustus en september onze grootste filmzaal verbouwd en kunnen niet wachten om deze aan ons publiek te laten zien. Op 1 oktober zie je vanaf 10.30 uur tot 20.00 uur diverse bijzondere vertoningen voor jong én oud. De dag begint met een try-out van Taartrovers Cinemini (2 t/m 6 jaar) en eindigt met de vertoning van Onder de blote hemel.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,00
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 6,00

Deze film zie je ook op

Bekijk films van GIGANT direct bij jou thuis met Picl.

Bekijk thuis met Picl

Tickets & tijden

Zondag 01 oktober

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement