Mijn vader is een vliegtuig

9plus angst

Geregisseerd door Antoinette Beumer

Acteurs: Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Stefan Rokebrand

Duur: 90 minuten

Drama
Special

Première

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe dit jaar! Van 24 t/m 30 september geniet je bij GIGANT van zeven unieke festivalpremières, waaronder Mijn vader is een vliegtuig.

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

CORONAMAATREGELEN

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter-maatregel. Wij mogen vanaf dat moment bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden

Filmkrant
“Met het rake en persoonlijke drama verfilmde Antoinette Beumer haar eigen roman over haar vader die in psychiatrische instelling zat en de angst om zelf ook de grip op de realiteit te verliezen.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,00
Cineville € 0,00
Vriend € 8,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Vrijdag 24 september
Donderdag 30 september
Vrijdag 01 oktober
Zaterdag 02 oktober
Zondag 03 oktober
Maandag 04 oktober
Dinsdag 05 oktober