Mijn moeder is een Gorilla | Alle leeftijden

all angst

Geregisseerd door Linda Hambäck

Acteurs: Melise de Winter,Wiebe-Pier Cnossen,Ayana Visser,Edna Kalb,Teun Batenburg,Marloes van den Heuvel,Simon Zwiers,Trevor Reekers,Beatrijs Sluijter,Huub Dikstaal,Romy Winters,Mathijs Stoop,Tara Gijsbers,Sandra Kwint,Vivian Andriese van Huiden

Duur: 74 minuten

animatie familiefilm Kinderfilm
IMDB logo 6.1 op basis van 48 reviews
Kinderfilm

In de herfstvakantie (16 t/m 24 oktober) vertonen we in ons filmtheater elke dag vanaf 13:00 uur beestachtig leuke kinderfilms voor kids van alle leeftijden. Extra leuk: voor en na de film kun je in onze foyer terecht om lekker te knutselen. Je maakt bijvoorbeeld een animatiewiel, maskers van Anansi, een flipboekje en kosmoskijker! 


Al zolang ze zich kan herinneren woont Jonna in een weeshuis, wachtend op de dag dat ze zal worden geadopteerd. Iedereen is blij en vol verwachting als er tijdens de Weeshuis “open dag” een oude auto het terrein oprijdt maar wanneer daar een stevige Gorilla uitstapt schrikt iedereen zich te pletter! Van de eerste schrik bekomen lijkt er direct een klik te zijn tussen Jonna en de Gorilla en al snel worden de adoptiepapieren getekend. Natuurlijk is het wel even wennen aan zo’n Apenmoeder, maar al snel zijn de twee de beste maatjes en genieten ze volop van elkaars talenten en het feit dat ze zo verschillend zijn! Maar net als alles op rolletje loopt gooit de burgemeester roet in het eten en dreigt de adoptie ongedaan te maken…

Jouw bezoek aan GIGANT

Sinds 25 september is de 1,5 meter-maatregel vervallen. Wij mogen vanaf nu bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs voor bezoeker van 13 jaar en ouder. We vragen je om het coronatoegangsbewijs, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

NRC
“Eenvoudig geanimeerde maar zeer charmante film in de traditie van Scandinavische producties met personages die een tikje non-conformistisch zijn en op een terloopse manier de status quo uitdagen.”
Cinemagazine
“Het gemoedelijke tempo, de lieve personages Gorilla en Jonna en de goedmoedige boodschap; het draagt allemaal bij aan de charme van deze film.”
Kidsproof
“Grappige en ontroerende familiefilm.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 7,00
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Deze film zie je ook op

Bekijk films van GIGANT direct bij jou thuis met Picl.

Bekijk thuis met Picl

Tickets & tijden

Morgen