Metallica: 72 Seasons – Global Premiere

Geregisseerd door Tim Saccenti

Acteurs: James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo

Gesproken taal: Engels

documentaire muziek

Sluit je aan bij Metallica fans op donderdag 13 april voor een wereldwijde listening party. Ervaar als eerste het nieuwe album van de band, 72 Seasons, de dag voor de release, in overweldigend surround sound. Dit speciale evenement is slechts één avond exclusief te zien in bioscoop.

72 Seasons is Metallica’s langverwachte 12e studioalbum, voorafgegaan door de eerste single “Lux Æterna” – geprezen bij de release op 28 november 2022 als ” thundering, breakneck ” (Billboard), “gut-punching” (Rolling Stone) en ” blistering” (USA Today). Onlangs is de tweede single “Screaming Suicide” uitgekomen.

Metallica: 72 Seasons – Global Premiere bevat exclusieve interviews met Metallica waarbij de volledige band zich verdiept in de oorsprong en verhalen achter de nummers met begeleidende muziekvideo’s voor elk nummer op het album. Het resultaat is een eenmalige kans voor fans om 72 Seasons als eerste en volledig te ervaren.

Er zullen ook een paar verrassingen zijn die je niet wilt missen!


Wil je als Cineviller naar Metallica: 72 Seasons – Global Premiere? Dat kan! Reserveer dan zoals gebruikelijk je filmticket en reken bij het afhalen van je filmticket aan de balie een supplement van €3,- af. 

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 14,50
Cineville € 0,00

Tickets & tijden

Donderdag 13 april
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement