La dea fortuna

angst

Geregisseerd door Ferzan Özpetek

Acteurs: Stefano Accorsi,Silvia Ranfagni,Gianni Romoli

Duur: 114 minuten

Drama
IMDB logo 6.2 op basis van 1,646 reviews

Alessandro en Arturo zijn al meer dan vijftien jaar samen. De passie is uit de relatie geraakt en ze praten zelfs over uit elkaar gaan. Dan op een dag staat hun vriendin Annamaria voor de deur. Ze moet een paar dagen naar het ziekenhuis en vraagt of ze op haar kinderen willen passen. De komst van de twee verstoort hun dagelijkse ritme, maar de verantwoordelijkheid voor de twee kinderen zorgt ook voor een onverwachte wending in hun leven..

 

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

Volkskrant
“Steeds als het scenario te doorzichtig lijkt te worden, kiest Özpetek een net even andere route. Daarbij blijven de acteurs – op een enkele zwart-witte bijrol na – altijd overtuigend.”
Cinemagazine
“Een warme en menselijke film over de teloorgang van een relatie en winst die je boekt als je accepteert dat mensen nu eenmaal veranderen.”
De Protagonisten
“Niet voor niets was dit een Italiaanse boxoffice hit!”
Filmkrant
“La dea fortuna een warme, menselijke film (de zinderende zon spat van het scherm), die uiteindelijk gaat over hoe je moet omgaan met het besef dat het ideaalbeeld van je partner niet bestaat.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Morgen
Maandag 28 juni
Dinsdag 29 juni
Maandag 05 juli
Woensdag 07 juli