Just Mercy | Keti Koti

12plus angst discriminatie groftaalgebruik

Geregisseerd door Destin Daniel Cretton

Duur: 137 minuten

Special

In het op feiten gebaseerde Just Mercy volgen we de jonge advocaat Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) die in Alabama gevangenen verdedigt die ten onrechte zijn veroordeeld of niet de juiste juridische bijstand hebben gekregen. Een van zijn eerste en meest controversiële zaken is die van Walter McMillian (Jamie Foxx), die in 1987 ter dood is veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een 18-jarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs en het feit dat de enige getuigenverklaring tegen hem afkomstig is van een crimineel met een motief om te liegen.


Keti Koti in Apeldoorn

Apeldoorn staat stil bij het herdenken van het Slavernijverleden. Gedurende de maand juni zijn daarom een aantal activiteiten gepland in aanloop naar 1 juli, de dag waarop de Slavernij afgeschaft werd (Keti Koti). 

Stichting Samenspraak Apeldoorn vervulde een coördinerende rol bij het tot stand komen van het programma. CODA en Paleis het LOO waren hierin de samenwerkingspartners en ACEC en GIGANT droegen zorg voor een deel van het programma.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 11,50
Cineville € 0,00
Vriend € 8,50
Kinderen t/m 13 jaar € 6,00

Tickets & tijden

Zaterdag 29 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement