In the Heights

all angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Jon M. Chu

Acteurs: Anthony Ramos,Corey Hawkins,Leslie Grace,Melissa Barrera,Olga Merediz,Daphne Rubin-Vega,Gregory Diaz IV,Stephanie Beatriz,Dascha Polanco,Jimmy Smits

Duur: 143 minuten

Drama muziek

De bedenker van de Broadway-musical Hamilton en de regisseur van Crazy Rich Asians, Step Up 2: The Streets & Step Up 3D nodigen je uit voor de gebeurtenis van de zomer, op een plek waar de straten gevuld zijn met muziek en kleine dromen groot worden…

De geur van een cafecito caliente hangt in de lucht even buiten metrohalte 181st Street, waar de mensen uit deze levendige en hechte gemeenschap door hun dromen worden samengebracht. Te midden van dit alles bevindt zich de sympathieke bodega-eigenaar Usnavi (Anthony Ramos) die elke cent die hij verdient opspaart, terwijl hij hoopt op en fantaseert en zingt over een beter leven.

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

Volkskrant
“In the Heights is een cinematografische ‘slutty summer’, vol feest, vuurwerk en sexy hoofdrolspelers.”
AD
“Verrukkelijke In The Heights is de beste musical sinds La La Land.”
VPRO
“Een feest vol bruisende, knap uitgevoerde, onweerstaanbaar positieve zang- en dansnummers.”
Filmtotaal
“De kans is nihil dat er in 2021 een betere zomerfilm uitkomt, om meer dan twee uur bij in een bioscoopstoel te vertoeven. In the Heights is duidelijk gemaakt voor een groot scherm en geluid dat de luidsprekers uit blaast.”
Hollywood Reporter
“Een overvloed aan liefde voor de personages, hun omgeving en de trots waarmee ze hun culturele voetafdruk verdedigen.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Zaterdag 31 juli