Here We Are

angst

Geregisseerd door Nir Bergman

Acteurs: Noam Imber,Smadi Wolfman,Shai Avivi

Duur: 94 minuten

Drama
IMDB logo 7.2 op basis van 96 reviews

De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in. Op weg naar het instituut krijgt Uri echter een driftbui, waardoor Aharon besluit er samen vandoor te gaan. Uri is immers duidelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten? Shai Avivi en Noam Imber vertolken de hoofdrollen in

Here We Are, een pakkende en hartverwarmende tragikomedie van de Israëlische regisseur Nir Bergman over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.

CORONAMAATREGELEN

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter-maatregel. Wij mogen vanaf dat moment bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

Volkskrant
“Een subtiel en empathisch drama dat afrekent met de clichés over autisme.”
VPRO Cinema
“Een prachtig drama, met zeer realistisch acteerwerk en een subtiel scenario.”
NRC
“Fijnzinnige film die nergens vervalt in stereotypen.”
Trouw
“Een aandoenlijke roadmovie.”
Filmkrant
“De warme zomerplaatjes van zwembaden, fietstripjes, ijsjes, een kermis, kunnen het beklemmende gevoel nooit helemaal verbloemen.”
Movies that Matter
“Emotioneel, zorgvuldig verteld verhaal over de dilemma’s van een ouder van een kind met een psychische beperking.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Deze film zie je ook op

Bekijk films van GIGANT direct bij jou thuis met Picl.

Bekijk thuis met Picl

Tickets & tijden

Vandaag
Maandag 25 oktober
Dinsdag 26 oktober
Woensdag 27 oktober