Filmnacht

Geregisseerd door

Filmnacht
Special

Wat is er mooier dan je neervlijen in een comfortabele stoel en genieten van een briljante film? Niets! Dus waarom zou je na 1 film al naar huis gaan als je ook een hele avond en nacht kunt blijven genieten van film? Kom op 18 november tussen 18:30 en 04:00 naar GIGANT voor onze Filmnacht!

Je kijkt 4 geweldige nieuwe films en wordt ondertussen getrakteerd op koffie met zoetigheid, soep van Alfred Kookt, een lekker stuk fruit én een puntzak friet. We vertonen tijdens de Filmnacht deze films:

Fallen Leaves

Twee eenzame zielen treffen elkaar per toeval tijdens een doorsnee nacht in Helsinki. Beiden op zoek naar een eerste, enige en ultieme liefde van hun leven. Het samen bereiken van dit doel blijkt knap lastig door zijn alcoholgebruik, verloren telefoonnummers en het niet kennen van elkaars namen of adressen. De algemene neiging van het leven om obstakels op te werpen voor degenen die streven naar geluk, helpt de situatie ook bepaald niet mee.

The Old Oak

Met zijn nieuwste film The Old Oak keert tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach terug naar Cannes. In een dorp dat ooit welvarend was, dreigt de laatst overgebleven pub The Old Oak te moeten sluiten. De onaangekondigde komst van Syrische vluchtelingen in het dorp brengt onrust, maar biedt ook nieuwe kansen. Na Sorry, We Missed You werkte Loach voor deze film opnieuw samen met actrice Debbie Honeywood.

Coup de chance

Fanny (Lou de Laâge) en Jean (Melvil Poupaud) lijken het ideale koppel: ze zijn succesvol in hun werk, wonen in een appartement in een van de mooiste wijken van Parijs en ze lijken nog net zo verliefd als wanneer ze elkaar ontmoetten. Maar wanneer Fanny bij toeval haar vroegere middelbare schoolvriend Alain (Niels Schneider) tegenkomt, komt haar wereld op zijn kop te staan.

Scrapper

De 12-jarige Georgie (Lola Campbell) woont in haar eentje en vindt dat helemaal prima. Ze woont alleen sinds haar geliefde moeder stierf en vult de flat die ze deelden met haar eigen speciale magie. Maar wanneer haar afwezige vader Jason (Harris Dickinson) uit het niets opduikt, wordt ze gedwongen de realiteit onder ogen te zien. Een dromerig, geestig en onmisbaar verhaal over familie en een nieuwe start.

Tickets kosten € 45,- / € 40,- voor Vrienden van GIGANT en zijn inclusief de versnaperingen.


Wil je als Cineviller naar de Filmnacht? Dat kan! Je reserveert zoals gebruikelijk je filmticket en betaalt aan de balie van GIGANT een supplement van € 12,-.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 45,00
Cineville € 0,00
Vriend € 40,00

Tickets & tijden

Zaterdag 18 november

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement