Cliff Richard – The Great 80 Tour (LIVE)

Duur: 150 minuten

muziek
Special

Eindelijk weer een echte LIVE voorstelling en dan ook nog direct vanuit The Royal Albert Hall in Londen!

Wie kent hem niet, Sir Cliff Richard. De zanger en acteur die in 1995 geridderd werd en vanaf toen de naam Sir Cliff Richard ook als zijn officiële naam is gaan gebruiken. Bekend van films uit de jaren 50 en 60 zoals bijvoorbeeld “The Young Ones” maar vooral bekend van zijn tientallen hits zoals bijvoorbeeld Do You Wanna Dance, Living Doll, Summer Holiday, Lucky Lips, The Young Ones. Hits die werden gescoord in de jaren 50, 60, 70, 80, 90 en 00.

LIVE via de satelliet vanuit de Royal Albert Hall in Londen!

In 2018 werd Sir Cliff Richard vergezeld door 100.000 fans in bioscopen wereldwijd om zijn 60 jarig jubileum in de muziekindustrie te vieren. Nu in oktober nodigt hij iedereen opnieuw uit om deel uit te maken van het meest fantastische bioscoopfeest van het jaar! 

Probeer dan maar eens stil te blijven zitten in je stoel: dat wordt meezingen en swingen!

The Great 80 Tour wordt via een LIVE-verbinding vanuit The Royal Albert Hall in Londen direct en LIVE via de satelliet vertoond op het grote doek van onze theaterzaal.  

CORONAMAATREGELEN

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter-maatregel. Wij mogen vanaf dat moment bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 12,50
Cineville € 0,00
Vriend € 10,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Woensdag 27 oktober