Buitenfilm: Thelma and Louise

Geregisseerd door Ridley Scott

Acteurs: Susan Sarrandon, Geena Davis, Brad Pitt, Michael Madson, Harvey Keitel, Christopher McDonald

Duur: 130 minuten

Special Klassieker

3x Film kijken onder de sterren
24, 26, & 28 augustus

Niets zo bijzonder als een film onder de sterren! De Buitenfilm is weer terug dit jaar, zei het wel in een iets andere vorm dan je gewent bent. Dit jaar organiseren we in de laatste week van augustus drie avonden lang filmvertoningen in de buitenlucht op het Van Reekumplein achter GIGANT. We hebben 3 mooie films geprogrammeerd en elke avond wordt geheel in het thema van de film vorm gegeven! Echt een uniek avondje uit.

Kleine tip! Wil je verzekerd zijn van een plek, wacht dan niet te lang met het bestellen van je tickets want het aantal plaatsen is beperkt!

THELMA AND LOUISE
Thelma is getrouwd met Darryl die zijn vrouw het liefst achter het aanrecht ziet, zodat hij ongestoord naar de televisie kan kijken. De tien jaar oudere Louise werkt als serveerster in een eethuis; haar musicerende vriend is zelden thuis. Om de sleur te doorbreken trekken de twee vriendinnen er een paar dagen op uit in de oude, open Ford Thunderbird 1966 cabriolet van Louise. De ontwikkelingen raken in een stroomversnelling als Louise bij een bar een man neerschiet.

Een fijne, tikkeltje feministische roadmovie, die in 1992 een Oscar won voor beste originele scenario.

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 9,00
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Zaterdag 28 augustus