Buitenfilm: A Christmas Gift From Bob

Geregisseerd door Charles Martin Smith

Acteurs: Luke Treadaway, Bob the cat, Anna Wilson-Jones, Kristina Tonteri-Young, Phaldut Sharma, Nina Wadia,

Duur: 92 minuten

Special

3x Film kijken onder de sterren
24, 26, & 28 augustus

Niets zo bijzonder als een film onder de sterren! De Buitenfilm is weer terug dit jaar, zij het wel in een iets andere vorm dan je gewend bent. Dit jaar organiseren we in de laatste week van augustus drie avonden lang filmvertoningen in de buitenlucht op het Van Reekumplein achter GIGANT. We hebben 3 mooie films geprogrammeerd en elke avond wordt geheel in het thema van de film vormgegeven! Echt een uniek avondje uit.

Kleine tip! Wil je verzekerd zijn van een plek, wacht dan niet te lang met het bestellen van je tickets want het aantal plaatsen is beperkt!

A CHRISTMAS GIFT FROM BOB
Engeland wordt geteisterd door een strenge winter. Zelfs Londen ligt bedolven onder een pak sneeuw en het is bitterkoud: dit zijn slechte vooruitzichten voor straatmuzikant James. Al snel komt hij krap bij kas te zitten. Terwijl de Britten gehaast hun laatste inkopen doen in de sfeervol verlichte hoofdstad, doet hij zijn uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. James is de wanhoop nabij, maar zoals altijd komt zijn kat Bob bijzonder verrassend uit de hoek en leert hij James de ware betekenis van Kerstmis.

A Christmas Gift From Bob zou eigenlijk afgelopen december 2020 in ons filmtheater in première gaan. Helaas moesten wij op de dag van de première onze deuren sluiten. Omdat wij jou deze hartverwarmende film alsnog graag willen laten zien, vertonen wij hem tijdens onze Buitenfilm én uiteraard zorgen wij ervoor dat je deze avond geheel in (kerst)stijl beleeft!

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 9,00
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Dinsdag 24 augustus