Boek & Film | Il colibri

9plus angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Francesca Archibugi

Acteurs: Bérénice Bejo, Pierfrancesco Favino, Kasia Smutniak, Nanni Moretti

Duur: 127 minuten

Boek & Film Drama
Special

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films bieden GIGANT en CODA de serie Boek & Film aan: een mooie gelegenheid om actuele boekverfilmingen te zien!

Deze avond wordt Boek & Film begeleid door filmwetenschapper, schrijver en programmamaker Gerlinda Heywegen. De avond begint om 19.30 uur met een inleiding door Gerlinda, vervolgens gaat u de film kijken.

Kaarten voor Boek & Film kosten €16,50/€14,- (vrienden van GIGANT en CODA-pashouders).

Wil je als Cineviller naar Boek & Film? Dat kan! Reserveer dan zoals gebruikelijk je filmticket en reken bij het afhalen van je filmticket aan de balie een supplement van €5,50 af. 

TIP!
Het boek is (in beperkte oplage) te leen in de CODA Bibliotheek.


Il Colibrì

Il colibri is gebaseerd op de bestseller ‘De Kolibrie’ van Sandro Veronesi, van wie eerder al Caos Calmo werd verfilmd.

Deze film toont het vreemde, wonderlijke leven van Marco, van zijn jeugd tot zijn ouderdom. Regisseur Francesca Archibugi bracht met Pierfrancesco Favino, Laura Morante, Bérénice Bejo en Nanni Moretti een echte sterrencast bijeen om dit ontroerende epos tot leven te brengen. Iedereen in het leven van Marco (Pierfrancesco Favino) lijkt onrustig en eeuwig op zoek: van zijn ongelukkig getrouwde ouders en zijn eigen huwelijk dat een illusie blijkt, tot de liefde van zijn leven die hij al sinds zijn jeugd kent, maar nooit heeft kunnen beminnen. Tragedie blijft hem niet bespaard, maar toch slaagt Marco er in niet verstrikt te raken in de chaos. Zoals een kolibrie gebruikt hij al zijn energie om ter plaatse te blijven.

Il colibri werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en was de openingsfilm van het prestigieuze Filmfestival van Rome.


Alle Boek & Film avonden

Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 16,50
Cineville € 0,00
Vriend € 14,00
Kinderen t/m 13 jaar € 6,00

Tickets & tijden

Dinsdag 19 december
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...