Blackbird

12plus angst groftaalgebruik

Geregisseerd door Roger Mitchell

Acteurs: Kate Winslet, Susan Sarandon, Sam Neill, Mia Wasikowska

Duur: 98 minuten

Lily (Susan Sarandon) is terminaal ziek. Na haar opties te hebben overwogen, besluit zij haar leven te willen beëindigen, met steun van echtgenoot Paul (Sam Neill). Ze vraagt haar geliefde familie om nog eenmaal bijeen te komen voor haar afscheid. Maar al snel komt een onopgelost conflict tussen haar dochters, Jennifer (Kate Winslet) en Anna (Mia Wasikowska) bovendrijven… Het perfecte spel van de sublieme cast maakt van Blackbird een tot nadenken stemmend familiedrama over het leven gedurende momenten van afscheid en verlies.

Jouw bezoek aan GIGANT
Wij zijn ontzettend blij je weer welkom te mogen heten in onze filmzalen. Op dit moment hebben onze filmzalen een beperkte capaciteit i.v.m. de 1,5 m maatregel. Wil je verzekerd zijn van een plek wacht dan niet te lang met het kopen van jouw filmticket.

Kijk voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen en jouw bezoek aan GIGANT op deze pagina.

Volkskrant
“Blackbird onderstreept nuchter dat geen mens controle heeft over zijn afscheid. Het is zo weerbarstig en gemankeerd als het leven zelf. ”
AD
“Sommige films snijden door je ziel. Dat is de duidelijke intentie van 'Blackbird'. Voor Amerikaanse begrippen behandelt de film een gewaagd onderwerp: euthanasie.”
NRC
“Blackbird is een film over de dood, vol van leven.”
Filmtotaal
“Het perfecte spel van de sublieme cast maakt van Blackbird een tot nadenken stemmend familiedrama over het leven gedurende momenten van afscheid en verlies.”
Parool
“Blackbird is op z’n sterkst, als een donkere komedie die traditionele familiale waarden op de hak neemt. Maar al gauw blijkt dit uitgangspunt vooral vruchtbare grond voor een flinke dosis psychologische onrust.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Zondag 27 juni
Dinsdag 29 juni
Woensdag 30 juni
Donderdag 01 juli
Vrijdag 02 juli
Zaterdag 03 juli
Zondag 04 juli
Maandag 05 juli
Dinsdag 06 juli