Anne+

14plus angst seks drugs groftaalgebruik

Geregisseerd door Valerie Bisscheroux

Acteurs: Hanna van Vliet,Thorn Roos de Vries,Huib Cluistra,Jade Olieberg,Jesse Mensah,Eline van Gils,Jouman Fattal,Jacqueline Blom,Hein van der Heijden,Ayla Çekin Satijn,Romana Vrede

Duur: 94 minuten

Drama

Na het succes van de serie Anne+ is Anne terug in haar eigen film. Net voordat Anne gaat emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen? En hééft ze überhaupt wel iets te vertellen? Noodgedwongen gaat Anne op zoek naar wat ze wil in het leven, want niet alleen het hoofdpersonage uit haar boek lijkt te zijn afgedwaald. Dan ontmoet ze de non-binaire Lou die anders in het leven staat. Langzaam vindt Anne al struikelend richting in haar leven. Ze herschrijft haar boek en realiseert zich dat ze keuzes moet maken.

Jouw bezoek aan GIGANT

Sinds 25 september is 1,5 meter-maatregel vervallen. Wij mogen sindsdien bezoekers ontvangen zonder dat de 1,5 meter geldt. Daarbij zijn wij wel verplicht om te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden.

VPRO Cinema
“Anne+ is een heerlijk inkijkje in het leven van een twijfelende millennial en laat een wereld zien waar je zo in wilt stappen: liefdevol, open-minded, eerlijk, sexy en kwetsbaar. Met een eervolle vermelding voor de liefdesscène tussen Hanna van Vliet en Thorn Roos de Vries, die zowel geil als ontwapenend intiem is.”
Trouw
“De twintigers uit Anne+ omarmen lhbti+’ers in de volle breedte.”
NRC
“Het is verfrissend hoe naturel de lesbische Anne, gespeeld door Hanna van Vliet, en haar queer leefwereld in beeld komen in Anne+ .”
Volkskrant
“De vanzelfsprekende manier waarop een staalkaart aan queer personages in Anne+ de revue passeert, verdient lof.”
Tickets & Tijden

Filmtickets

Normaal € 10,50
Cineville € 0,00
Vriend € 7,00
Kinderen t/m 13 jaar € 5,00
Culture Club € 0,00

Tickets & tijden

Vandaag
Dinsdag 26 oktober
Woensdag 27 oktober