StadsOase met o.a. Papaformigas

StadsOase met o.a. Papaformigas

Gratis Entree
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
Gratis entree
zondag
25 augustus
14:00
14:00
Van Reekumplein

Ook dit jaar toveren we het Van Reekumplein op de zondagen in juli en augustus om tot de StadsOase. Dit festival zorgt voor een bomvol plein met muziek, eten en drinken!

Papaformigas
Papaformigas is een Gipsy, Balkan, Folk, Ska, Klezmer, Worldmash band uit het noorden van Nederland. Bij deze band met opzwepende muziek waarbij niemand z'n benen stil kan laten staan, verwachten wij een groot feest op de StadsOase! Als kleine nichtjes en neefjes van bands als Gogol Bordello en Mala Vita brengen ze energie to the max!

Popsport: Dawn + Toby Houben
Popsport is hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Afgelopen jaar deden o.a. Dawn en Toby Houben mee met dit traject en vandaag presenteren zij hun muziek op de StadsOase!

Dawn kijkt niet weg voor taboes, emoties en gaat de confrontatie aan. Dat is volgens haar de enige manier om dichter bij elkaar komen. Dawn schrijft intieme nummers op piano en gitaar. Tijdens haar shows gaat ze met haar hese stem een gelijkwaardig gesprek aan met het publiek. Haar kleurrijke verschijning laat zien dat het leven vele kanten heeft: lichte én donkere.

Toby Houben, 17 jaar, is een jonge zanger. Hij deed in 2017 mee aan The Voice Kids en heeft daarna niet stilgezeten. Hij zingt eigen werk en covers van bekende en onbekende singer-songwriters en de alledaagse popartiesten in een nieuw breekbaar jasje. Daarbij begeleidt hij zichzelf met piano.

 

StadsOase met o.a. Papaformigas
StadsOase met o.a. Papaformigas
StadsOase met o.a. Papaformigas