KunstKamp

KunstKamp Ga het maken!

KunstKamp - 1 dag
€ 40,00

KunstKamp - 2 dagen
€ 75,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
dinsdag
25 augustus
09:00
10:00
GIGANT

Op 25 en 26 augustus ben je vanaf 9:00 van harte welkom in GIGANT . Om 9:30 starten we gezamenlijk de dag waarna we aan de slag gaan met de diverse workshops. Tussendoor gaan we samen eten, sluiten we de dag gezamenlijk af en kun jij laten zien wat jij die dag hebt gemaakt!

WAT GA JE DOEN? Je kunt kiezen uit één van de workshops hieronder. Hier ben je echt een hele dag mee aan de slag. Kom je twee dagen? Dan kun je kiezen uit twee verschillende workshops. Wat ga jij kiezen???

VOOR WIE? KunstKamp is een tweedaags creatief en educatief programma voor jongeren van 8 t/m 12 jaar.

WANNEER? 25 en 26 augustus van 10:00 – 16:00

ENTREE: 1 dag: €40,- / 2 dagen: €75,- Kosten zijn inclusief lunch, drinken en tussendoortjes. Betalen met regelrechtstrippen is mogelijk.

 

DE WORKSHOPS

 

1. MAAK EEN FILM!

Een hele dag werken aan een grappige film! Je leert een leuk karaktertje maken die allerlei avonturen beleeft. En uiteindelijk natuurlijk een explosie! Deze workshop doe je voor de gezelligheid in groepjes. Je kunt natuurlijk een vriend of vriendin meenemen, maar dat hoeft niet. Je leert werken met professionele apparatuur.

Aan het eind van de dag kun je je film op het witte doek zien, met natuurlijk popcorn!

18 deelnemers maximaal

Docent: Marco Meijer

 

2. MAAK EEN BOUWSEL!

Een explosie aan materialen en gereedschappen staat voor je klaar bij de verschillende stations in het atelier. Gedurende de dag kun je langs station Hout, station Verf en station Karton om met hamers, tape, schroeven, een accuboormachientje of aan de schildersezel iets te maken.

Lekker bouwen en schilderen, maar wat? Een vliegend paard, een ruimtestation of iets wat kan rijden, laat je creativiteit maar ontploffen. Loop je even vast? Ik ben er!

16 deelnemers maximaal

Docent: Susan Nieboer

 

3. VUURENDRAAYLAND

Ontdek met elkaar dit vulkanisch eiland. Tijdens deze reis leer je vulkanisch glazuur maken. En kom je al draaiende vulkanen tegen van klei. Klein en groot. Sommige zijn zelfs zo groot, dat het lijkt of je erin kunt vallen! Het is wel een tijdelijk vulkanisch eiland, want nadat alle vulkanen gebakken zijn in een keramiekoven, mogen ze met hun ontwerper mee op reis (naar huis).

16 deelnemers maximaal

Docenten: Kleywerk

 

AANMELDEN & BETALEN

Aanmelden voor KunstKamp doe je door dit formulier in te vullen voor 18 augustus. De docenten nemen vervolgens contact met je op! Zij regelen verder de betaling voor de workshop(s).

 

KunstKamp
Film
Vuurendraayland
Bouwen