KunstKamp

KunstKamp Ga het maken!

KunstKamp is een creatief en educatief programma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

De inschrijving is officieel gestopt, maar er zijn nog plaatsjes beschikbaar. Mocht je last-minute toch nog mee willen doen? Stuur dan een mailtje naar marco@bergblauw.nl

 

WAT GA JE DOEN? Je kunt kiezen uit één van de workshops hieronder. Hier ben je echt een hele dag mee aan de slag. Wat ga jij kiezen???

WANNEER? 25 augustus van 10:00 – 16:00

ENTREE: 1 dag: €40,- Kosten zijn inclusief lunch, drinken en tussendoortjes. Betalen met regelrechtstrippen is mogelijk.

 

DE WORKSHOPS

 

1. MAAK EEN FILM!

Een hele dag werken aan een grappige film! Je leert een leuk karaktertje maken die allerlei avonturen beleeft. En uiteindelijk natuurlijk een explosie! Deze workshop doe je voor de gezelligheid in groepjes. Je kunt natuurlijk een vriend of vriendin meenemen, maar dat hoeft niet. Je leert werken met professionele apparatuur.

Aan het eind van de dag kun je je film op het witte doek zien, met natuurlijk popcorn!

18 deelnemers maximaal

Docent: Marco Meijer

 

 

2. VUURENDRAAYLAND

Ontdek met elkaar dit vulkanisch eiland. Tijdens deze reis leer je vulkanisch glazuur maken. En kom je al draaiende vulkanen tegen van klei. Klein en groot. Sommige zijn zelfs zo groot, dat het lijkt of je erin kunt vallen! Het is wel een tijdelijk vulkanisch eiland, want nadat alle vulkanen gebakken zijn in een keramiekoven, mogen ze met hun ontwerper mee op reis (naar huis).

16 deelnemers maximaal

Docenten: Kleywerk

 

AANMELDEN & BETALEN

De inschrijving is officieel gestopt, maar er zijn nog plaatsjes beschikbaar!!! 
Mocht je last-minute toch nog mee willen doen? Stuur dan een mailtje naar marco@bergblauw.nl

De docenten nemen vervolgens contact met je op. Zij regelen verder de betaling voor de workshop(s).

KunstKamp
Film
Vuurendraayland
Bouwen