Cultuur bij je buur - zondag

Cultuur bij je buur - zondag GEANNULEERD

- Gratis entree -
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
19 april
13:00
13:00
Apeldoorn

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd.

 

Wat is Cultuur bij je buur?

Cultuur bij je buur is een jaarlijks initiatief waarbij Apeldoornse artiesten optreden op verrassende locaties zoals huiskamers, tuinen, wijkcentra, galeries of verzorgingshuizen. We brengen graag inwoners en (amateur)kunstenaars met elkaar in contact.

 

Optredens vinden plaats bij je buur om de hoek. Zo leren ‘buren’ elkaar beter kennen. Hoe leuk is dat?

 

Hoe werkt het?

Een artiest, kunstenaar of groep die mee wil doen kan zich inschrijven als artiest door een formulier in te vullen waarin ook muziek, filmpjes en foto’s worden opgenomen.

 

Inwoners van Apeldoorn die artiesten willen ontvangen maken een keuze uit het aanbod en maken als gastheer/vrouw zelf afspraken met de artiest.

 

Is er een match, dan wordt deze opgenomen in de Agenda. Bezoekers kunnen kiezen welke optredens ze willen bijwonen.

 

De artiesten treden belangeloos op. De gastheren/vrouwen stellen hun accommodatie gratis ter beschikking. Aan bezoekers is het vrij om een financiële bijdrage te geven om ook een volgende editie van Cultuur bij je buur mogelijk te maken.

Cultuur bij je buur steunen kan contant ter plekke, of door te doneren op onze site.

Cultuur bij je buur - zondag