Wouter Mondens Elektra Podcast

zondag 01 augustus

Elke week haalt comedian Wouter Monden met collegacomedians en cabaretiers uit Nederland en Vlaanderen herinneringen op aan shows die ze liever waren vergeten. De meest rampzalige verhalen komen voorbij: optredens op kinderboerderijen, in gevangenissen, in stampvolle disco’s waar de muziek uitgaat ‘omdat er nu eenmaal comedy staat gepland’, tijdens congresdagen waar niemand zin heeft in een leuke afsluiter en nog veel meer.

Te gast waren o.a. René van Meurs, Guido Weijers, Claudia de Breij, Lebbis, Karin Bloemen, Roel C. Verburg, Xander de Rycke, Youp van ‘t Hek, Soundos, Dolf Jansen en nog heel veel meer.

Tijdens deze live editie is Silvester Zwaneveld te gast. Hij vormde jarenlang met Arie Koomen het duo Arie & Silvester. Inmiddels heeft hij een indrukwekkende solocarrière opgebouwd met vele hoogtepunten maar ook de nodige dieptepunten. En precies daarover gaan we samen kletsen en lachen.

Luister alvast naar de Elektra Podcast waarin Wouter met collega’s herinneringen ophaalt aan shows die ze liever waren vergeten.

Bij deze speciale liveopname van Elektra Podcast kan het publiek exclusief meeluisteren met een silent disco-koptelefoon.

Dit evenement wordt ondersteund door een gift van het fonds Podiumkunsten.

Tickets bestellen

Prijs

Duoticket (prijs p.p.) € 8,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

zo 01 augustus 15:30

Locatie

Terras

Tickets & tijden

Zondag 01 augustus