Syam Wukong – EP-release

Geannuleerd

zaterdag 18 december

In verband met de verscherpte coronamaatregelen kan dit concert helaas niet doorgaan. We zijn op zoek naar een nieuwe datum!

Syam Wukong is naar eigen zeggen een “aparte guy, net zoals z’n muziek”. In zijn muziek hoor je veel invloeden uit de 90’s boombap, maar ook van jazz, funk, soul, rock, metal, classical en zelfs mongolian throatsinging is hij niet vies. Syam samplet fragmenten van all the above en creëert zo een vernieuwende sound in de huidige scene.
Naast zijn solowerk streeft hij met de jongens van IDEM DITO naar het stichten van een Nederhop stroming waar being different de norm is.

Afgelopen jaar won Syam Passievrucht. Op 18 december treden naast Syam ook 2 supports (waaronder Hessel Du Mark) en 5 Passievrucht-deelnemers van dit jaar op.

Voorprogramma: Hessel Du Mark
Hessel Du Mark is een Osdorp based stagebeest. De unieke barz en delivery staan in het teken van technische hoogstandjes diep uit de krochten van het hart, ever met passie gespuwd. Hessel’s performances hebben de vibe van een old-school MC, waar je meegenomen wordt door de lyrische ceremoniemeester, maar de soundtrack bestaat uit experimentele New School flavors.

Jouw bezoek aan GIGANT

Wij zijn verplicht te werken met een coronatoegangsbewijs. We vragen je om deze, samen met je ID, te tonen bij de ingang van GIGANT. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs is hier te vinden

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

za 18 december 20:30

Locatie

Café

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...